Debats oberts i participatius. El blog de RELLA

Debats oberts és el  blog de RELLA, Associació de Mestres i Professorat Jubilats,  i vol ser un nou canal de participació i de comunicació entre tots els soci@s i en general, amb totes les persones que vulguin aportar reflexions i opinions.

Cada tema de debat es podrà seguir a partir de l’entrada en la categoria corresponent dins del menú: Educació i/o Gènere . Es farà una presentació general en base a articles o informació rellevant sobre el mateix i s’afegiran enllaços a articles o entrades en la xarxa relacionats amb aquest tema. Es proposaran temes d’actualitat, donant sempre un enfoc relacionat amb el món de l’educació. Per garantir la participació, es fixarà un període de temps de vigència del tema de debat, prou llarg.

Els articles posteriors que vagin apareixen i que es considerin d’interés, es resenyaran a la pàgina especial d’articles.

Tothom podrà escriure els comentaris i reflexions que consideri oportuns, tot respectant el codi étic pel que es regeix la nostra associació. Les opinions recollides corresponen al pensament i criteri de cada soci@, sense que RELLA com Associació les comparteixi.

El Grup d’edició està integrat per M. Pilar Closas, Anna Mestre, Alícia Plana i Hermínia Villà.

 

12 pensaments sobre “Debats oberts i participatius. El blog de RELLA

 1. Crec que aquesta proposta de crear un espai de debat online és molt interessant! esperem que la participació sigui extensa!

 2. Fins avui no havia pogut mirar-me el blog; em sembla molt en dissenyat. Segur que la proposta tindrà èxit

 3. Crec que és un encert la creació d’aquest blog perquè aquesta eina permetrà mantenir un contacte entre membres de Rella arreu de Catalunya tot superant les distàncies geogràfiques, que és un tema a resoldre per part de la nostra associació.

 4. molt interessant!
  una manera diferent de compartir opinons, tertúlia in line.
  el tema implica, malgrat no estem a 1a. linea.
  animeu-vos!

 5. Interessant aquesta iniciativa que s’ha engegat. Això demostra que rella està viva i creix.
  Desitjo que aquest espai sigui un brollador de debat i opinió.

 6. Felicito a qui hagi tingut la idea d´incorporar a Bauman i el seu pensament en els temes d´actualitat de la nostra web.

 7. Potser no diré res de nou, però cal que ens aninem i aprofitem la possibilitat de fer saber la nostra de manera tan còmoda, fàcil i enriquidora i entre tots nosaltres. A vuere si ens en sortim! Ànim ! Jo em comprometo a dir alguna cosa tot i que pot ser no tingui iniciatives pel meu compte.

 8. L’aportació que vull fer sobre el tema central d’aquest blog està relacionada amb el teatre.
  Crec que el teatre, com també el cinema, la literatura, … és un mitjà molt interessant que ens ajuda a reflexionar sobre qualsevol situació, fet social, … el contingut que expliquen i també com ho expliquen ens dóna nous elements o bé ens ratifica els que ja teníem.
  Periòdicament la sala Beckett m’envia informació dels cicles de teatre que es van representant i també d’altres activitats, xerrades, col·loquis, conferències, … la trajectòria d’aquesta sala és ben coneguda per tothom: teatre alternatiu, temes molt actuals a nivell social, plantejaments agosarats. És per això que us envio la informació d’aquest cicle que els organitzadors anomenen: La revolució dels gèneres.
  Hi podem trobar tres espectacles: un de representació clàssica que explica les vivències de dues dones que s’enfronten al dilema de si encara queden motius per intervenir en la vida comuna, un altre de dansa que planteja l’acceptació de la sexualitat i un tercer multidisciplinar que aborda el tema del transgènere
  El cicle continua amb unes xerrades i tallers dedicats als estereotips femenins i masculins en la ficció.
  Us envio l’enllaç al web de la sala per si us pot interessar participar-hi!
  Comentar en el blog el contingut d’algun d’aquests espectacles, xerrades, tallers ens pot aportar idees noves o bé ampliar i corroborar les que ja tenim.

  http://www.salabeckett.cat/intercanvi/la-revolucio-dels-generes/?utm_source=GENERAL&utm_campaign=f740dfd01d-EMAIL_CAMPAIGN_2017_02_27&utm_medium=email&utm_term=0_42cb88472a-f740dfd01d-166184225

 9. Bon dia,

  Seguim endavant, utilitzem els nous mitjans de comunicació , podem fer-ho quan ens vinguin les idees, la inspiració, sigui a l’hora que sigui, podem comunicar, opinar compartir etc…
  Ara bé, jo proposo que quan haguem acabat un tema podem fer un cafè!, (el qui vulgui!) així “ens veiem les cares” i ho acabem de “rematar!”
  ei ! si no heu vist Moon Ligth, peli us la recomano, la trobo sensible, poètica… (segur que l’heu vist ja)

  salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *