Activitats culturals i lúdiques

Teatre: El curiós incident del gos a mitjanit

Mida de lletra:

Estrenem una nova activitat: Anem al teatre.

El grup d’activitats us  proposem anar al Teatre Lliure de Gràcia el 28 d’abril  a veure l’obra “El curiós incident del gos a mitjanit”,  a partir de la novel·la de Mark Haddon, adaptada per Simon Stephen i dirigida per Julio Manrique. El protagonista ,  Christopher Boone,  és un noi extraordinari de 15 anys extremadament intel·ligent  i alhora  un noi diferent..
En Christopher Boone, com un petit Sherlock Holmes, s’entestarà a resoldre el misteriós assassinat d’en Wellington, el gos dels seus veïns.

 

teatre.png

 

“És una història què , escrita des del cor, arriba directament al cor” diu Julio Manrique

Lloc: Teatre Lliure de Gràcia, Carrer Montseny 47

Metro Línia 3, Fontana

  DIA :  dimarts 28 d’abril

  Hora: 20.15

Preu de l’entrada: socis 22€, no socis 26€

Preu ressopó : Pica-pica 10€,  sopar 20€

Nombre de places:  20

Termini d’inscripció: 26 de març


A la sortida farem un ressopó tertúlia en el restaurant del  mateix teatre pels que vulguin compartir les seves opinions.  El nostre company de Rella Rafa Usero,  actor i director de teatre amateur, coordinarà la tertúlia.

Aquesta activitat  està oberta a socis i acompanyants. Si esteu interessats en l’activitat heu d’omplir el formulari d’inscripció.  El socis tindran prioritat en l’adjudicació de places. Un cop tancat el termini d’inscripció rebreu una comunicació de Rella indicant si heu estat acceptats o no, i les instruccions referents a com heu d’ingressar anticipadament el preu de l’ entrada.

 

Recomanem llegir la novel·la abans d’anar al teatre.

Resum de l'activitat: Taller Tai Chi

Mida de lletra:

Associació Tai Chi TaoistaEl passat dia 10 vam fer la pràctica de tai chi, que teníem programada al local de l’Associació Taoista de la plaça Joanich. Vam ser onze participants que ens vam sentir des d’un bon començament molt ben acollits. Va dirigir la pràctica en Toni Lamarca, president de la branca de Catalunya.

Després d’un pròleg on ens va explicar els orígens i objectius de l’Associació, ens van fer una demo dels 16 primers moviments de la taula (consta de 108 moviments amb una durada d’uns 20 minuts). Vam poder veure la suavitat i coordinació dels moviments fets des de una bona relaxació del cos.

I ens vam posar a treballar. Primer, uns moviments bàsics de tai chi per treballar la coordinació, l’estirament de la part superior del cos i la seva expansió, per passar a treballar l’estirament de l’esquena i el tren inferior. I aplicant aquests moviments a la pràctica, vam aprendre a seure i aixecar-nos de la cadira o el sofà sense fer patir les lumbars (oh, la la!). I fins i tot ens vam atrevir amb els primers 16 moviments de la taula.

Per acabar vam compartir una estona amb els instructors parlant dels beneficis del tai chi ben acompanyats d’unes herbetes o té, i d’uns pans de pessic i, especialment, d’un pastís de poma marca de la casa, que ens van deixar amb ganes de veure’ns  altres cops, ja practicant tai chi.

Per tenir una major informació tant del tai chi com d’aquesta associació se’ns recomana visitar la seva web www.taoist.org  on podrem ampliar els coneixements i veure els centres tant a nivell nacional com internacional.

Sovint oblidem que som responsables de la nostra salut i ens fa mandra donar passos endavant. Aprofitem aquestes oportunitats de millorar la nostra qualitat de vida per nosaltres mateixos i per aquells que ens envolten.

Per part de l’Associació Taoista ens van oferir la possibilitat d’obrir un grup de practicants els dimecres al matí, en horari a escollir. Recollim aquesta oferta i mirarem de gestionar-la amb temps de cara al curs vinent, per poder obrir un grup a començaments de setembre.

La experiència va ser molt enriquidora i  animem  tothom a provar-ho.  Tant el vostre cos com el vostre esperit us ho agrairan.

Si voleu saber-ne més podeu mirar la “Entrevista  a Toni Lamarca”  que trobareu a You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=TzLyfpiAFhM

Joan Bermudez

Taller Tai Chi

Subcategories