Activitats culturals i lúdiques

Teatre: El curiós incident del gos a mitjanit

Mida de lletra:

Estrenem una nova activitat: Anem al teatre.

El grup d’activitats us  proposem anar al Teatre Lliure de Gràcia el 28 d’abril  a veure l’obra “El curiós incident del gos a mitjanit”,  a partir de la novel·la de Mark Haddon, adaptada per Simon Stephen i dirigida per Julio Manrique. El protagonista ,  Christopher Boone,  és un noi extraordinari de 15 anys extremadament intel·ligent  i alhora  un noi diferent..
En Christopher Boone, com un petit Sherlock Holmes, s’entestarà a resoldre el misteriós assassinat d’en Wellington, el gos dels seus veïns.

 

teatre.png

 

“És una història què , escrita des del cor, arriba directament al cor” diu Julio Manrique

Lloc: Teatre Lliure de Gràcia, Carrer Montseny 47

Metro Línia 3, Fontana

  DIA :  dimarts 28 d’abril

  Hora: 20.15

Preu de l’entrada: socis 22€, no socis 26€

Preu ressopó : Pica-pica 10€,  sopar 20€

Nombre de places:  20

Termini d’inscripció: 26 de març


A la sortida farem un ressopó tertúlia en el restaurant del  mateix teatre pels que vulguin compartir les seves opinions.  El nostre company de Rella Rafa Usero,  actor i director de teatre amateur, coordinarà la tertúlia.

Aquesta activitat  està oberta a socis i acompanyants. Si esteu interessats en l’activitat heu d’omplir el formulari d’inscripció.  El socis tindran prioritat en l’adjudicació de places. Un cop tancat el termini d’inscripció rebreu una comunicació de Rella indicant si heu estat acceptats o no, i les instruccions referents a com heu d’ingressar anticipadament el preu de l’ entrada.

 

Recomanem llegir la novel·la abans d’anar al teatre.

Resum sortida Atapuerca

Mida de lletra:

Benvolguts,  benvolgudes,

Encara que ja hem començat les vacances d’estiu , des del grup d’activitats hem pensat que seria una bona idea  fer-vos arribar  un petit comentari, algunes anècdotes i unes fotos del viatge a  Atapuerca,  que com ja segurament sabreu  va organitzar la nostra Associació durant  els dies 13,14 i 15 del passat mes de Juny.

                                              01.Atapuerca

 Primer de tot  donar les gràcies a tots els participants  per haver fet possible que aquesta sortida tan desitjada es fes realitat.  Volem agrair a la Blanca, la nostra guía, totes les seves explicacions i, en particular, el seu esforç per facilitar-nos, durant la visita al Museu de la Evolució Humana, la comprensió de tota la informació que ens havia de ser ben útil per la visita del Jaciment. A l’arqueòleg del Jaciment li volem agrair que sota un sol abrasador tingués la paciència i l’entusiasme de contestar totes aquelles preguntes que els viatgers anavem fent-li… i finalment, donem les gràcies a l’agència per fer-nos sentir en tot moment recolzades. 


Van ser tres dies intensos amb  visites a la ciutat de Burgos, a la seva Catedral, al
casc antic, al Castell… inclús  vàrem poder gaudir d’ una vetllada de teatre medieval, quan un grup de companys va organitzar una representació de la “Jura del Cid Campeador “davant de l’església de Santa Gadea (Santa Àgata), en una nit lluminosa, fent-nos sentir transportats a un altre temps….

                                                     02.Atapuerca

L’últim dia vam visitar la Cartuja de Miraflores. És una visita molt interessant tan per conèixer la història d’aquesta Ordre com per aprendre com viuen en l’actualitat. Dins l’església, un grup de companys que canten en una coral ens va delectar amb una cantada preciosa que un cop més ens va fer sentir més aprop d’un món més espiritual.

                                                  03.Atapuerca04.Atapuerca

                                          

En resum, ha sigut un viatge on hem pogut compartir  moltes coses: coneixements, bona comunicació amb el grup, i sobretot hem rigut moltíssim… 

Per acabar us informem que tenim previst organitzar una trobada el dia 11 d’octubre, oberta a tothom que hi vulgui assistir, on es passarà un montatge amb filmacions i fotos de la sortida.

                                              05.Atapuerca   06.Atapuerca

                                                  
                             

Grup d’activitats

Subcategories