GA. Activitats en curs

Resum de l'activitat: Taller Tai Chi

Mida de lletra:

Associació Tai Chi TaoistaEl passat dia 10 vam fer la pràctica de tai chi, que teníem programada al local de l’Associació Taoista de la plaça Joanich. Vam ser onze participants que ens vam sentir des d’un bon començament molt ben acollits. Va dirigir la pràctica en Toni Lamarca, president de la branca de Catalunya.

Després d’un pròleg on ens va explicar els orígens i objectius de l’Associació, ens van fer una demo dels 16 primers moviments de la taula (consta de 108 moviments amb una durada d’uns 20 minuts). Vam poder veure la suavitat i coordinació dels moviments fets des de una bona relaxació del cos.

I ens vam posar a treballar. Primer, uns moviments bàsics de tai chi per treballar la coordinació, l’estirament de la part superior del cos i la seva expansió, per passar a treballar l’estirament de l’esquena i el tren inferior. I aplicant aquests moviments a la pràctica, vam aprendre a seure i aixecar-nos de la cadira o el sofà sense fer patir les lumbars (oh, la la!). I fins i tot ens vam atrevir amb els primers 16 moviments de la taula.

Per acabar vam compartir una estona amb els instructors parlant dels beneficis del tai chi ben acompanyats d’unes herbetes o té, i d’uns pans de pessic i, especialment, d’un pastís de poma marca de la casa, que ens van deixar amb ganes de veure’ns  altres cops, ja practicant tai chi.

Per tenir una major informació tant del tai chi com d’aquesta associació se’ns recomana visitar la seva web www.taoist.org  on podrem ampliar els coneixements i veure els centres tant a nivell nacional com internacional.

Sovint oblidem que som responsables de la nostra salut i ens fa mandra donar passos endavant. Aprofitem aquestes oportunitats de millorar la nostra qualitat de vida per nosaltres mateixos i per aquells que ens envolten.

Per part de l’Associació Taoista ens van oferir la possibilitat d’obrir un grup de practicants els dimecres al matí, en horari a escollir. Recollim aquesta oferta i mirarem de gestionar-la amb temps de cara al curs vinent, per poder obrir un grup a començaments de setembre.

La experiència va ser molt enriquidora i  animem  tothom a provar-ho.  Tant el vostre cos com el vostre esperit us ho agrairan.

Si voleu saber-ne més podeu mirar la “Entrevista  a Toni Lamarca”  que trobareu a You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=TzLyfpiAFhM

Joan Bermudez

Taller Tai Chi

Fem un taller de Tai Chi !!!

Mida de lletra:

Benvolguts socis i sòcies:

Recollint una interessant proposta de Joan Antoni Bermudez, company de Rella, us oferim una activitat que pot obrir un nou camp dins de l’associació:

FEM UN TALLER DE TAI CHI!!!!

El Tai chi és una pràctica que ens pot enriquir i beneficiar ,no tan sols en l’aspecte físic, sinó també en l’aspecte mental i emocional.

L’Associació de Tai Chi Taoista de Barcelona és un dels llocs més seriosos que es poden trobar ací a Catalunya, i estan disposats a oferir-nos un Taller-Presentació gratuït, realitzat per en Toni Lamarca, president de la branca de Catalunya.

Dia : dimecres 10 de maig.

Hora: 11 del matí.

Durada : Una hora/hora i quart.

Lloc: Associació de Tai Chi Taoista de Barcelona.

Adreça : Plaça Joanic, nº 3 (Gràcia)

Transport : metro línia IV, groc, parada Joanic/ bus 55,39.

Mínim de persones assistents : 15

Preu: Gratuït

 
 

Aquesta activitat està oberta a socis i acompanyants.

Cal dur roba i calçat còmode.